воскресенье, 1 октября 2017 г.

Suç duyurusu.

                         




                                    Suç duyurusu.


Teröristin özbek, kırğız yada Doğu Türkistanlı olabileceği değerlendiriliyor. (basından)




            Sadece namaz kıldıkları için, sakal birakdiklari için dıktatorluklar hakim olan devletlerden kaçib islamiy parti iktidarda olan Turkiyaya gelmişleri. AKP iktidarining başından itibaren böyle durumdegi türk kardeiler Turkiyaya toplandı. Otırma izni çikartiramadilar.Unlari kaçak kaldıkları erlerde kurtarıcı olarak radikal islamcılar sayib çikdi. 2003.2013 arasında onbinlerce Türkistanlı sıradan musulmanlar cihatciya dönüştürüldü. Araştırmalarım sonucu bu işi AKP yonlandırdigini ve örtülü odanakdan para ayrılmakda olduğunu orandım. Türkiye Cunhuryeti Başbakanlığı ve MİD Muhtaşarliğina bir kaç defa yazı yazdım.
İnsanlaring ağır durumlarından faydalanarak Suriyaya gondarilmesi Türk Cumhuryetlerining geleceğine bomba koymakla eşit olduğunu ifade etmişdim.
Türk Cumhuryetlerinden gelen çaresiz kişilera devlet adına yasal yollarla yardam edilmesini telep etmişdim.
Fax, email muracetlerin kopyaları arşivimde saklanmakda.
Eyer İstambul Ortakoydegi terörü organize eden kisi Türk Cumhuryetlerinden gelen birsıyse SUÇLU AKP yonatimıdır. Mahkeme bu davayı kabul ederse, terorist yapilmis bu insanları özellikle otırma ve çalışma izni çikartirimdan zor durumma sokulduğunu isbatlayacagim. Caresiz insanlari sonunda AKPning kurduğu terörist etiştirme kamplarına alındığını belgelerle isbat edeceğim.


Sefer Bekcan
Yazar, siyasetçi

Uzdemfundsuısse başkanı.

02.01.2017 Lozan

TURKISTON: "Osiyo yuragi" UİLYAM ELEROY KURTIS

TURKISTON: "Osiyo yuragi"  UİLYAM ELEROY KURTIS “BIR IRISH YOZI”, “Atrofda QORA DENGIZ”, “ZAMOVIY HINDISTON”, “TURK VA UNING YO&#...