пятница, 21 сентября 2012 г.

MAFYA HOKUMIYATI, KERIMOVLAR.

Kerimov ailesi resimdeki 27 yaşındaki Ermeni Gayayan Avakyan adına Londra'da şırket kurmuşlar. Şirket hesabına 60 miyar 931 milyon £ hibe edilmiş.

Kerimov ailesinin paralarını aklayan resimdeki kız, uzun yıllar başbakanlık yapmış olan erme

ni asıllı Sultanov (Avakyan) olabilir. İsviçre başsavcılığı bu ermeniyi İnterpol aracılığı ile aramaktadır. Dün İsveç Başsavçılıgı bu kadın için arama talebı çı
kardı.

İçveç Başsavçısı bu ermeninin "TeliaSonera" mobil telefon şirketinden Özbekistan'da işe başlaması için 320 milyon $ rüşvet almakla suçlamıştır. TeliaSonera bu rüşveti niçin verdiğini ve taslimatı İsviçre'de yaptığını belgelemiş.

2011 ocak ayında bizim başlattığımız Cenevre Başsavcılıgı nezdındeki şikayetımizde bu hususlar yer almıştı. Bizimle işbirligi yapmakta olan İsviçre 'Anti Koripsion' ve 'Bern Inısatıv' teşkilatlarına teşekkür ederiz. Başlatılmış olan uluslarası para aklama mafyası olan Kerimovları resmen suçlu ilan edilmesine yardımcı olacak.

Aldığımız bilgilere göre sadece İsviçre'de Kerimovlar ailesine ait olan 7 milyar CHF para aklanmıştır. Başsavçılık Cenevre'de tutuklu olan Kerımov'un iki yardımcısından bir çok bilgiler elde etmiştir. Merkezi Gıbraltal adalarında olan bankalarda bu diktatöre ait olan 100 miyar $ dan çok para olduğu tespit edilmiştir.

Özbekistan yılda 120 ton altın üretmektedir. Özbekistan'a verilen kota 40 tona satış izni vermektedir. Kalan 80 ton altın legal olmayan yollarla pazarlanmakda ve Kerimov'lar hesabına yatırılmakdadır. Kerimovlar ailesi ve mafyası 23 yılda Özbekistan halkına ait olan 200 milyar $ ı kendi hesaplarına aktarmışlardır. Bu mesele dünya ekonomik krizine çok etki yapmıştır.
Bu ailenin tüm mal varlığı Özbek halkına gerı verilene kadar mücadelemiz devam edecektir. Bana karşı yeniden üzerime katiller göndermeleri faydasızdır. İş benden çıkmış, bu meseleyi devam ettirecek kişiler işe başlamışlardır. Benim Gülnara Kerimov'a karşı açtığım davamı İsviçre devleti kendi üzerine almıştır. Sonunda bu aile ban
Sonunda bu aile bana ve aileme yaptığı iskenceleri, katillikleri (iki kardaşımı öldürdüler) ve Özbek halkına karşı yaptıkları hainliklerin hesabını vereceklerdir.
Kerimovlar yaptıklarınız yeter artık. Savaş çıkarmadan çekiliniz. Küresel güçler sizi zaten yıkacak. Ama savaşla ve kanla yapmak istemekteler. Siz barışla istifa edin. Dünya mafyasına aktardığınız 200 milyar $ lık serveti özbek halkı adına almamıza yardımcı olun. Belki af eedilme imkanınız olur. Yani siz bilirsiniz! Ben sizden 20 yıldır korkmadım. Siz de bir dafa olsa da bendan korkmayın.

Türkistan'da devletçilik mirasına varis olacağını bizzat İslam Kerımov'un yüzüne söyleyen, "Sefer Bekcan".

АДДЕРВИЖОН АРМАНЛАРИНИ РОССИЯГА КЎЧИРИШ,

АДДЕРВИЖОН АРМАНЛАРИНИ РОССИЯГА КЎЧИРИШ,  Муқаддас афсоналарга кўра,  Арманистонни инсониятнинг иккинчи бешиги деб аташ мумкин.  Арарат ёки ...